Embarecions


Idealment en finalitzar la temporada l'embarcació es treu de l'aigua i es neteja. A part de les inclemències del temps, les algues, els paràsits i altres adhesions s'han fet càrrec del vaixell. Fins ara es netejava el vaixell amb costosos i pesats treballs a mà. A continuació es lijaba a mà, amb sorra o amb altres aparells.

L'ús necessari d'aigua, productes químics o sorra feia necessari recollir aquestes restes i rebutjar amb un alt cost.

Aquesta neteja convencional és altament nociva per al medi ambient. Mitjançant l'ús del mètode de raig de gel sec es protegeix el medi ambient.Al contrari que els mètodes tradicionals, el raig de gel sec és una tècnica rendible i respectuosa. La neteja amb gel sec no danya el medi ambient, estalvia temps i és econòmica. Amb la neteja amb gel sec es poden netejar totes les superfícies d'una embarcació, ja que és un mètode antisèptic, sec i sense l'ús de productes químics.

L'avantatge d'aquesta tècnica és que immediatament després de la neteja es pot procedir al repintat amb imprimació i antifouling. També és possible netejar tot l'interior del seu vaixell amb aquesta tècnica. El resultat és una superfície lliure de gèrmens, un gran avantatge per a tots els que pateixen al·lèrgies. La cabina es pot tornar a utilitzar immediatament després de la neteja.

Per a les zones amb mala accessibilitat com la transmissió o per peces delicades com el motor, cilindres hidràulics o juntes fins ara calia treballar manualment.Avantatges

  • No-abrasiu, no causa danys

  • Sense residus secundaris

  • Tècnica segura i respectuosa amb el medi ambient

  • Ràpid