Aplicacions

Ús dels aparells d'ozó en qualsevol tipus de vehicle

Per tal d'aconseguir una eliminació d'olors permanent, és imprescindible eliminar PRÈVIAMENT les fonts d'olor (per exemple, buidar el cendrer, aspirar els pèls del gos). El vehicle també deu estar preparat per dins, abans de posar en marxa una màquina d'ozó. Depenent de la mida del vehicle i de la intensitat de l'olor, s'ajustarà el temps de tractament. Segons el tipus i la intensitat de l'olor, potser calgui repetir el tractament amb ozó.

Quinze minuts abans del final del tractament, l'aire condicionat hauria d'estar encès. Això té l'efecte de que els bacteris, els gèrmens i les espores de fongs (floridura) seran destruïts en el sistema de ventilació.

Com el residu que queda de l'ozó és simplement oxigen, no s'ha de netejar de nou l'habitació després del tractament amb ozó. Ventilar el vehicle vigorosament i llest!

No deixa residus com pols o residus d'oli.

També oferim l'equip d'ozó per a prestar en l'àmbit privat. Així que si vostè vol vendre el seu vehicle en què han viatjat fumadors o gossos i no vol espantar el potencial comprador només pujar amb una intensa olor de gos o tabac, pregunteu-nos. Tenim una resposta adequada a gairebé totes les preguntes.


Eliminació d'olors a la llar

Les olors són desagradables i es resisteixen a ser eliminats en cada intent obstinat de treure'ls. L'olor es fixa en les cortines, el sofà, el entapissat, simplement a tot arreu.

Aquí l'equip fa tota la feina. En poc temps, es descomponen i per tant són eliminades les molècules de l'olor.

Les zones altament contaminades poden ser totalment sanejades amb un equip de sanejament. Així, totes les molècules fixades a l'habitació s'eliminen. Sofàs, cortines, catifes, tots els elements que es troben a l'habitació s'alliberen permanentment de les olors.


Eliminació permanent de gèrmens, virus i bacteris de l'aire

Els gèrmens són una part natural del nostre medi ambient. La família dels microorganismes és infinitament diversa.

Generalment, per a l'eliminació dels gèrmens, fongs, espores, etc. s'utilitzen productes de neteja especials amb acció desinfectant. Aquest netejador desinfectant treballa amb una dosi concentrada de químics. Els ingredients actius són agressius i compatibles només amb algunes superfícies.

En llars amb nens o mascotes l'ús de químics és sempre una qüestió de consciència.

L'alternativa és ozó. Allibera l'habitatge de gèrmens, virus i bacteris de manera natural, aconseguint així un clima saludable i fresc. Garantit, lliure de químics.


El tractament amb ozó per a edificis contaminats per la floridura

La floridura es propaga llançant milions d'espores a l'aire que contaminen l'ambient i són inhalades pels pulmons. Això permet que es causin i promoguin nombroses malalties, que a causa de la variabilitat en l'aparició dels símptomes són sovint molt difícils de diagnosticar:

  • Al·lèrgies (Els floridures són el tercer causant d'al·lèrgia més comuna després del pol·len i els àcars)

  • Malalties respiratòries (tos, secreció nasal, sinusitis)

  • Inflamació dels ulls i de les membranes mucoses

  • Mals de cap

  • Enverinaments

  • Infeccions

Per eliminar la floridura de manera efectiva, és important trobar la causa del brot i eliminar la font d'humitat. Mentre no s'elimini el fong del sòl, cal comptar sempre amb una infecció recurrent.

Si s'ha trobat i eliminat la font d'humitat, pot emplenar amb èxit una dessecació de les habitacions amb ajuda d'eines especials, com per exemple el nostre assecador d'habitacions que pot llogar-. Si es tracta de danys petits, només cal elevar la temperatura de l'habitació per assecar les zones afectades.

Ara arriba el complement perfecte, el generador d'ozó. L'ozó destrueix les espores i la floridura de les parets. Les olors putrefactes es neutralitzen i l'habitació torna a estar habitable en poc temps. Després del sanejament amb ozó no hi ha més danys provocats per la floridura ni problemes de salut a témer.